contacteer mij

Fien Schipper

Neem contact met mij op

Ik ben altijd welkom om vragen te beantwoorden in mijn e-mail. Laat gerust opmerkingen, suggesties of verzoeken om verbeteringen achter. Ik heb ook gepost mijn blog op verschillende websites en forums, maar je het ook daar vinden als je in dat. Mijn e-mailadres is:

Ik hou er niet van als mensen me vertellen dat ze mijn blog niet willen gebruiken omdat ik een eikel ben. Dat slaat nergens op. Als ik een eikel ben, ben ik waarschijnlijk een eikel omdat het mijn blog is. Ik geef het graag toe. Dat is waarom ik heb besloten om deze blog te maken, en ik ga blijven doen totdat mijn blog is zo beroemd dat niemand ooit kan vergeten. Als ik een eikel ben, dan zal ik voor altijd een eikel zijn. Daarom heb ik zoveel fans. Dat is waarom u, beste lezers, zijn het lezen van deze blog.

Friedrich Eberhard (1762-1840) (°1762) was een Nederlandse beeldhouwer, docent en directeur van het Erasmus Instituut voor Kunst en Schone Kunsten, universiteit van Amsterdam. Eberhard was een grote invloed op de moderne Nederlandse architectuurschool.

Opening Hours