Is er een goede online winkel voor hoek slijper?

Fien Schipper

"het is altijd beter om het te kopen bij de lokale leverancier dan om naar een winkel in het buitenland te gaan".

In het geval u zich afvraagt hoe het is om een grote molen te kopen, heb ik een aantal foto's gevonden en schrijf hier (als je wilt om het te lezen). Vergeef me als het niet de beste, maar ik heb mijn best gedaan om informatie die mensen zal helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Ook Kettingzaag Kind is een test waard. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft. Ik heb mijn molen gekocht sinds 2014 (of eerder) en ik heb nog een aantal oude die ik moet verkopen. Als je contact met mij wilt opnemen, vul dan dit formulier in. Het kostte me veel tijd om al deze foto's te verzamelen en dit op te schrijven. Bedankt dat je de tijd hebt gehad om dit te lezen. Ik hoop dat u in staat zal zijn om dit artikel nuttig te vinden. Aerospace: De Angle Grinder Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de hoek slijpmachine. Ik kocht mijn eerste hoek slijpmachine in 2011, maar ik had nooit gedacht dat ik terug zou gaan naar dat model na ongeveer 10 jaar van een hobbyist. In 2013 besloot ik weer voor de grotere hoekmolen te gaan, nadat mijn tijd met dit model voorbij is. Na het kopen van een ander model van dezelfde fabrikant (Hobbyking), heb ik besloten om te proberen om een hoek slijper te bouwen. Dit model is een beetje anders dan het andere model dat ik eerder gebouwd. Deze keer ga ik voor de hoek slijper met een enkele kop die het gereedschap draait als je het blad draaien. Dit ontwerp heeft verschillende voordelen ten opzichte van mijn vorige ontwerp, waar ik het over wil hebben. In het ontwerp van dit model wilde ik het belangrijkste voordeel van mijn vorige ontwerp nemen, dus heb ik enkele kleine aanpassingen aangebracht om het ontwerp geschikter te maken voor dit nieuwe model. Het belangrijkste aspect om te overwegen is om ervoor te zorgen dat het gereedschap past in de kleine opening van de handgreep. Om de hoek slijpmachine te laten werken, moet u een manier hebben om de molen in deze kleine opening te monteren. Mijn ontwerp is zo ontworpen dat het handvat in het gat in de onderkant van het blad past. Om het handvat te laten passen, heb ik een plastic buis met een rubberen band toegevoegd die in het handvat past en kan worden aangedraaid en losgemaakt met een schroevendraaier. Dit maakt het mogelijk om de hoek in de handgreep aan te passen. U ook een tool zoals een bestand gebruiken om ervoor te zorgen dat de hoek perfect is. Overweeg een vergelijking van Ferm Freesmachine. U ook kleine plastic staven kopen, of u rubberstroken op een plastic staaf gebruiken.

Gebruik de platte zijde van de schroevendraaier tegen het mes om het blad te verwijderen. Zorg ervoor dat u de plastic buis niet aanraakt. In tegenstelling tot Gereedschap Center kan dit merkbaar effectiever zijn. Als u geen schroevendraaier gebruikt, zal uw baan veel gemakkelijker zijn. Ook haakse slijper kan een poging zijn. Bekijk de volgende foto om te zien hoe de hoekslijper werkt:

U zien dat het mes wordt gehouden aan de cilinder. De metalen staaf (gemarkeerd door de pijl) wordt gebruikt om het blad eruit te duwen. Wees voorzichtig dat je niet te veel kracht te gebruiken. Als je dat doet, kun je de aluminium staaf breken. Het zou beter zijn om het eerst uit de cilinder te trekken. Het is ook goed om te controleren of het mes de cilinder is doorgedrongen of niet.