Tips over het gebruik van hoek slijpmachine?

Fien Schipper

Gebruik je favoriete hoek slijpmachine voor uw hout. Het hout dat u gebruikt kan vele kenmerken hebben. Ik stel altijd voor dat hoek slijper gebruikers gebruiken voor een goede, en voor een goede reden. Maar, voor dit bericht, laten we praten over hoek slijper tips voor beginners. Dit onderscheidt het duidelijk van andere producten zoals Gamma Motorolie 5w30.

Wat is de hoekmolen?

De hoekmolen is de kleinste elektrische messenmolen die elk oppervlak op hout stabieler kan maken dan een gewone messenmolen. Het heeft twee messen die op bijna elk oppervlak kunnen werken. De messen zijn zo klein dat je het gebruiken op bijna alles en het werkt op bijna elk materiaal. Zelfs haakse slijper is een begin waard. Het is een allrounder. Het is een goede keuze voor de meeste projecten.

Het kan oppervlakken die normaal gesproken niet goed zou werken met andere soorten slijpmachine, zoals schuurpapier, schuurpapier papier, en glad-achtig papier. En natuurlijk kan het doen fijne texturing werk, of het maken van een zeer glad oppervlak. Het heeft twee bladdiameters. Voor de grotere diameter messen, moet u voorzichtig zijn om de randen van het blad te snijden met een fijn getande mes om de gewenste vorm te krijgen. U mijn setup voor een paar foto's. Voor een kleinere diameter blad, gebruikte ik een zeer dun stuk aluminium en maakte een X-vorm in het schuurpapier en probeerde de beste look te krijgen. U zien hoe het schuurpapier is de zwarte lijn, en het schuurpapier papier is de oranje / rode lijn. De molen is nu klaar om te worden gebruikt voor een verscheidenheid van banen. Als u geen expert bent in het gebruik van een slijpmachine, raad ik u aan om uw eigen schuurschijf of ander schuurgereedschap te maken en het te gebruiken om de onderdelen te schuren. Een schuurschijf of iets dergelijks is een item dat u in uw gereedschapskist plaatsen of dat u online kopen. Ik gebruik mijn eigen gereedschapskist maar de schuurschijf is gemaakt door verschillende leveranciers en je ze ook kopen in de hobbywinkel voor een redelijke prijs.