Waar vind ik de beste hoekmolen?

Fien Schipper

Ga naar de website. De website heeft het beste advies en het geeft het juiste advies om de hoek molen te kopen. Het is als de toverstokje voor jou.

De Angle Grinder is een belangrijk hulpmiddel voor ons om productief te zijn. Het is zeer nuttig voor elk soort werk, van kleine dingen zoals het maken van zandstralende merken, tot grote complexe zoals bewerkingsmetaal. U hoek slijpmachine gebruiken om een perfecte bewerking merken te krijgen. U het ook gebruiken om kleine stukjes zoals schroeven en noten te malen. Dit maakt het zeker sterker dan Haakse Slijper Met Toerentalregeling. De hoekmolen is een belangrijk hulpmiddel in ons dagelijks leven. In dit bericht hebben we een aantal foto's en uitleg over hoe de hoek slijper te gebruiken en ik weet zeker dat het nuttig zal zijn voor u ook. De eerste stap is om een gat te maken voor uw molen. Ook Motorolie Van De Action is een test waard. Gebruik een stuk hout of een oude pijp om dit gat te maken. Het gat kan groot of klein zijn. De tweede stap is het opwarmen van uw molen. Doe er een beetje hete olie in en draai het, maar draai het handvat niet. Op deze manier houdt u de molen in het midden van het gat en krijgt u meer snelheid. Dit maakt het zeker beter dan haakse slijper. Na het verwarmen van de molen, zet het gat terug en draai de handgreep opnieuw. De derde stap is om je molen op de grond. Zet het naast je winkelvloer. In de eerste foto zie je de eerste stap met het gat in de grond. Als je geluk hebt, zie je een paar vonken vliegen.

Nadat u uw molen naast de grond, het heeft tijd om verwarmd. Het proces moet traag zijn: slechts een paar minuten per uur. Ik denk dat de molen moet opwarmen ongeveer 1,5 graden Celsius in een uur. De molen moet bovenop het fornuis worden gelegd, met de warmte in de brander. Tegelijkertijd verbrandt u uw koffie, en de gemalen koffie moet worden vrijgegeven en je moet een vlam van de brander te zien. Na een paar minuten stopt het slijpen en u de molen weer in de oven zetten. De warmte moet worden gehouden op ongeveer 90 graden Celsius, terwijl de molen is in de oven. U dit doen als u een elektrische oven. Anders is het een goed idee om een oven te gebruiken met een ventilatieopening. Als de molen warmte nodig heeft, zet het in de oven voor ongeveer een uur. Het kan nodig zijn om de temperatuur iets aan te passen, afhankelijk van de grootte van uw oven. De oven temperatuur moet tussen de 130-135 graden Celsius.