Wat zijn de nadelen van hoekslijper?

Fien Schipper

Het beste ding over hoek slijper is dat het maakt scherpe slijpen zonder enige noodzaak om te scherpen, maar ook de grind heeft de juiste balans.

Een paar dagen geleden vond ik een paar zeer interessante artikelen op het internet en dacht dat ik een aantal van hen te delen: Ik probeer mijn hoeken te verbeteren van 60º tot 90º en het probleem is dat ik nog niet de juiste hoekmolen heb. Ik ben van plan om er een snel te kopen en het uit te proberen en dan post mijn bevindingen hier. Het eerste artikel dat ik las werd geschreven door een man genaamd "Federico Fien". Dit is wat hij te zeggen had: ik ben niet in staat om een aanbeveling te geven voor een of andere machine, maar ik kan zeggen dat een ding is zeker, moet je een grote, goed geventileerde, niet-morsbare en stabiele werkruimte met een grote, zware, zware werkbank. Als u wilt kopen of probeer een uit, ga dan voor een van de duurdere modellen, omdat deze stabieler zijn en hebben een betere werkomgeving. Hierdoor lijkt het sterker dan Kettingzaag Op Slijptol. Je moet de juiste hoek slijpmachine te gebruiken voor de hoek die je na en niet alleen kiezen voor een model, omdat je denkt dat het de beste.

Hierop moest ik antwoorden:

Ik zal blijven schrijven over hoek slijper, maar ik ben bang dat dit onderwerp is een beetje te groot en zal te lang. Als u een hoek slijpmachine voor het maken van een model, heb je niet echt een keuze, maar om er een te kopen met een zeer hoge kwaliteit en veel accessoires. Als beginner moet je veel tijd en geld besteden om de beste hoekmolen te vinden en dit is iets dat we niet zomaar in één keer kunnen doen. De hoek slijper die ik wil herzien vandaag is een van mijn favorieten. Het heet de S-Taper. En dat onderscheidt het van producten zoals haakse slijper. Het is een grote molen met een speciale slijper plaat die is gemaakt voor klein-medium-grote molen. De S-Taper is makkelijk te gebruiken, maar hij is ook zwaar.